FC-4SPLT-ST-KN

Сателитски F-сплитер

180 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 004082 Категорија

Опис

Марка: König

Сплитер со сателитски DC-power pass, Никлуван.

• Вметнување 5-40 MHz: 10.0 dB 
• Загуба 40-450 MHz: 8.0 dB 
(ВЛЕЗ-ИЗЛЕЗ) 470-860 MHz: 8.5 dB 
( ВЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 950-1750 MHz: 10.5 dB
( ВЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 1750-2400 MHz: 11.5 dB
• Изолација 5-40 MHz: 16 dB 
• Загуба 40-450 MHz: 20 dB 
(ИЗЛЕЗ-ИЗЛЕЗ) 470-860 MHz: 20 dB 
( ИЗЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 950-1750 MHz: 18 dB
( ИЗЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 1750-2400 MHz: 16 dB
• Повратна загуба: 12 dB

Select your currency
MKD Македонски денар
EUR Евра