За нас

Главна дејност на фирмата БДС Електроник е увоз, услуги, производство и продажба на електронски компоненти и материјали, компјутери, компјутерски додатоци, компјутерски компоненти, кабли, кабли со конектори, CD/DVD медиуми и електротехнички материјали. Во склоп на фирмата функционира и специјализиран сервис со долгогодишно искуство за поправка на ТВ, ДВД и компјутерски системи.

БДС-ЕЛЕКТРОНИК ДОО
Улица: Ѓорче Петров број 71
1060 Скопје – Р. Македонија
Тел./Факс: 02 2032-748
E-mail: [email protected]
web: www.bdselectronic.com.mk

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра