FC-3SPLT-ST-KN

Сателитски F-сплитер

160 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 004081 Категорија

Опис

Марка: König

Вметнување 5-40 MHz: 8.0 dB 
Загуба 40-450 MHz: 6.0 dB 
(ВЛЕЗ-ИЗЛЕЗ) 470-860 MHz: 7.0 dB 
( ВЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 950-1750 MHz: 8.5 dB
( ВЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 1750-2400 MHz: 10.5 dB
Изолација 5-40 MHz: 15 dB 
Загуба 40-450 MHz: 20 dB 
(ИЗЛЕЗ-ИЗЛЕЗ) 470-860 MHz: 20 dB 
( ИЗЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 950-1750 MHz: 18 dB
( ИЗЛЕЗ-ИЗЛЕЗ ) 1750-2400 MHz: 16 dB
Повратна загуба: 12 dB

Select your currency
MKD Македонски денар
EUR Евра