Сплитер – FC-3SPLT-KN

Универзален 3-way F-сплитер

140 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 004093 Категорија

Опис

Марка: Konig • 5-40 MHz: 6.0 dB • 40-450 MHz: 5.7 dB • 470-1000 MHz: 6.8 dB • 5-40 MHz: 20 dB • 40-450 MHz: 24 dB • 470-1000 MHz: 22 dB 20 dB 23 dB

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра