Сплитер – FC-1TAP/8-KN

CATV 1-WAY TAP

140 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 003503 Категорија

Опис

Марка: Konig 1-Way tap 8 dB погодно за CATV. Вметнување 5-40 MHz: 2.0 dB Загуба 40-450 MHz: 2.0 dB (ВЛЕЗ-ИЗЛЕЗ) 470-1000 MHz: 2.0 dB Tap Загуба 5-1000 MHz: 8 ±1.0 dB (IN-TAP) Директно 5-40 MHz: 24 dB Загуба40-450 MHz: 22 dB (TAP-OUT) 470-

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра