Кабел со Конектори – CABLE-542/2.5

Кабли со Конектори

285 ден

Достапност:

Нема на залиха

Опис

Овој SMA антенски кабел е погоден за поврзување уреди како модеми, рутери и други уреди со антени.

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра