Кабел со Конектори – CABLE-177 CCGP59000BK20 VGA Cable

VGA Male | VGA Male | Nickel Plated | Maximum resolution: 1280×768 | 2.00 m | Round | ABS | Black | Polybag

290 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
✅ Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров

Опис

Овој VGA кабел може да се користи за поврзување видео или мултимедијален монитор со висока резолуција со компјутер. Покрај тоа, кабелот може да се користи и за поврзување на гредач или KVM прекинувачи.

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра