Кабел со Конектори – CABLE-178/10 CCGP59100BK100 VGA Cable

VGA Male | VGA Female | Nickel Plated | Maximum resolution: 1280×800 | 10.0 m | Round | ABS | Black | Polybag

440 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров

Опис

Овој VGA кабел може да се користи за поврзување видео или мултимедијален монитор со висока резолуција со компјутер. Покрај тоа, кабелот може да се користи и за поврзување на гредач или KVM прекинувачи.

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра