CABLE-103/5

Кабли со Конектори

260 ден

Достапност:

✅ На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров

Опис

• Version: Straight

Pinning: DSUB25 male – DSUB25 male
1:1
2:2
3:3
4:4
5:5
6:6
7:7
8:8
9:9
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
24:24
25:25

Select your currency
MKD Македонски денар
EUR Евра