Кабел со конектори – CABLE-102/3

Кабли со Конектори

220 ден

Достапност:

Нема на залиха

Опис

Должина: 5 M Боја: Сива Конектори: DSUB25 машки – DSUB25 женски 1:1 2:2 3:3 4:4 5:5 6:6 7:7 8:8 9:9 10:10 11:11 12:12 13:13 14:14 15:15 16:16 17:17 18:18 19:19 20:20 21:21 22:22 23:23 24:24 25:25

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра