УПС Батерија – UPS Battery 6V 4.5AH Ultracell

УПС и Батерии

380 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 004914 Категории ,

Опис

Модел на батерија UL 4.5 – 6
Напон 6V DC
Капацитет (25?C) 20HR (0.225A,1.75V) 10HR (0.428A,1.75V) 5HR (0.766A,1.75V) 1HR (2.76A,1.55V)
4.5AH 4.28AH 3.83AH 2.76AH
Димензии Должина Ширина Висина Целосна висина
70mm 47mm 101mm 107mm
Приближна тежина 0.85Kg
Внатрешна отпорност 0.022? кога е целосно полна батеријата при температура 25?C
Празнење при мирување 3% од капацитетот се намалува на месец при температура од 25?C
Капацитет под влијание на температура 40?C 25?C 0?C -15?C
102% 100% 85% 65%
Напон на полнење (25?C) Режим на полнење Режим на мирување
7.2 – 7.5V (-12mV/C) макс. Струја: 0.39A 6.75 – 6.9V (-9mV/C)
Хемиски состав Pb (олово)

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра