Сплитер – FC-1TAP/8S-KN

1-way tap 5 – 2400 MHz 8 dB

145 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 009734 Категорија

Опис

Марка: Konig 1-WAY TAP 5-2400MHz 8dB Вметнување 5-40 MHz: 3.0 dB Загуба 40-450 MHz: 3.0 dB (Влез-Излез) 470-860 MHz: 3.0 dB ( Влез-Излез ) 950-1750 MHz: 3.5 dB ( Влез-Излез ) 1750-2400 MHz: 4.5 dB TAP LOSS (Влез-TAP) 5-2400 Mhz: 8 ±1.5 dB

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра