Кабел со Конектори – CABLE-703-1.8 C13

Power Cord C13 1.8m

130 ден

Достапност:

Нема на залиха

Опис

Приклучок (тип F, CEE 7/7) Приклучок за уред C13 (IEC поврзување) погоден за уреди како што се компјутери, монитори, проектори итн.

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра