Кабел со Конектори – CABLE-172-2 CCGT59000BK20 VGA Cable

VGA Male | VGA Male | Nickel Plated | Maximum resolution: 1024×768 | 2.00 m | Round | ABS | Black | Tag

220 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров

Опис

Овој VGA кабел може да се користи за поврзување видео или мултимедијален монитор со висока резолуција со компјутер. Покрај тоа, кабелот може да се користи и за поврзување на гредач или KVM прекинувачи.

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра