Антенски Засилувач ANT AMP-MM10

Мултимедиа Појачало

1,260 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 004665 Категорија

Опис

Марка Konig Tип Внатрешен Подрачја 6 Излез 1. 8 Излез 2. 10 Излез 3 dB(A) Фреквенциски Ранг 87 – 862 MHz Повратен Канал 5 – 70 MHz Подрачје на повратен канал -1,2 dB(A) Влезови 1 Излези 3 Ниво 0 – 20 dB(A)

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра