Безжичен Рутер – Tenda Wireless N Router 300Mbps F3 w/3 Antennas

Wireless N Router 300Mbps

970 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 008495 Категорија

Опис

Безжичен рутер од 300 Mbps.
Супериорен чип, супериорни перформанси.
Лесно поставување.

 • Работна средина: 10% ~ 90% RH
  -Околина за складирање: 5% ~ 90% RH
  Температура
 • Работна средина: 0?C ~ 40?C
  -Околина за чување: -40?C~70?C
  Димензии: 127,4мм90,5мм26мм
  DHCP сервер
  -Поддршка:Системско време за мрежа, надградба на системот, резервна копија/реставрација, фабрички стандардни, лозинка за најавување, дневници на системот, рестартирање.
  Безбедност
  -WPA алгоритам: AES, TKIP, TKIP&AES
  -Контрола за безжичен пристап: филтрирање на MAC адреса
  Антена
  -3x5dBi надворешни антени што не се откачуваат
  Потрошувачка на енергија: 1,9 W (без оптоварување) ~ 3,3 W (целосно оптоварување)
  Напојување: DC 9V 600mA
  Копче: 1WPS/RESET
  LED: SYS, WiFi, LAN (1-3), WAN, T, WPS
  Фреквенција: 2,4 GHz
  Интерфејс
  -1
  10/100M автоматско преговарање WAN порта
  -3*10/100M авто-преговарачки LAN порти
  Стандарден&протокол: IEEE802.11/b/g/n
  Брзина: 300 Mbps преку опсег од 2,4 GHz
Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра