Кабел со Конектори – PCGP10300BK20 Power Cable IEC-320-C19

Plug With Earth Contact Male | IEC-320-C19 | 2.00 m | Yes | 3x 1.00 mmІ | Copper | Nickel | H05VV-F 3G1.0 | PVC | Power plug: Type F (CEE 7/7) | Mains Powered | 220 – 240 V AC 50 Hz | 10 A | 241 g | 1 pc | Black

365 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
✅ Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров

Опис

IEC-320-C19 | 2,00 m | Да | 3x 1,00 mm? | Бакар | Никел | H05VV-F 3G1.0 | ПВЦ | Приклучок за напојување: Тип F (CEE 7/7) | Напојувано од мрежа | 220 – 240 V AC 50 Hz | 10 А | 241 g | 1 ЕЕЗ | Црн

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра