УПС Батерија – UPS Baterry 12V 1.3Ah Ultracell

УПС Батерии

400 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 002798 Категории ,

Опис

Модел на батерија UL 1.3 – 12
Напон 12V DC
Капацитет (25?C) 20HR (0.065A,1.75V) 10HR (0.124A,1.75V) 5HR (0.221A,1.75V) 1HR (0.78A,1.55V)
1.3AH 1.24AH 1.105AH 0.78AH
Димензии Должина Ширина Висина Целосна висина
97mm 43mm 52mm 58mm
Приближна тежина 0.58Kg
Внатрешна отпорност 0.095? кога е целосно полна батеријата при температура 25?C
Празнење при мирување 3% од капацитетот се намалува на месец при температура од 25?C
Капацитет под влијание на температура 40?C 25?C 0?C -15?C
102% 100% 85% 65%
Напон на полнење (25?C) Режим на полнење Режим на мирување
14.0 – 15.0V (-24mV/C) макс. Струја: 0.39A 13.6 – 13.8V (-18mV/C)
Хемиски состав Pb (олово)

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра