УПС Батерија – UPS Battery 6V 1.3Ah Ultracell

UPS Battery

350 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 003762 Категории ,

Опис

Модел на батерија UL 1.3 – 6
Напон 6V DC
Капацитет (25?C) 20HR (0.065A,1.75V) 10HR (0.124A,1.75V) 5HR (0.221A,1.75V) 1HR (0.78A,1.55V)
1.3AH 1.24AH 1.105AH 0.78AH
Димензии Должина Ширина Висина Целосна висина
97mm 24mm 52mm 58mm
Приближна тежина 0.30Kg
Внатрешна отпорност 0.050? кога е целосно полна батеријата при температура 25?C
Празнење при мирување 3% од капацитетот се намалува на месец при температура од 25?C
Капацитет под влијание на температура 40?C 25?C 0?C -15?C
102% 100% 85% 65%
Напон на полнење (25?C) Режим на полнење Режим на мирување
7.2 – 7.5V (-12mV/C) макс. Струја: 0.39A 6.75 – 6.9V (-9mV/C)
Хемиски состав Pb (олово).

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра