Вентилатор – CY 201/A AC Fan 120x120x38mm SVNON DP-200A

AC fan 120x120x38 mm

480 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 004671 Категорија

Опис

Големина: 12012038мм Структура на лежиште: S: KOL XSL (содржи масло) Напон: AC220 ~ 240V Струја:: 0.14A Моќност:: 23/21 (W) Одговор на фреквенција: 50/60 (Hz) Брзина: 2600- 2900 (R/min) Проток на воздух: 2,58 / 3,15 (m3/h)

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра