mk Macedonian

CABLE-177/10 VLCP59000B100

Кабли со Конектори

805 ден

Достапност:

Само 2 останати на залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров

Опис

Pin assignment
1:1
6:6
2:2
7:7
3:3
8:8
4:4
5:5
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
D:D

Select your currency
MKD Македонски денар
EUR Евра