Кабел со Конектори – CABLE-146 Goobay USB Serial RS232 Converter Mini, Transparent, 1.5m GB-SKU: 95436

USB serial RS232 converter mini, Transparent

620 ден

Достапност:

Нема на залиха

Опис

USB 2.0 машки (тип А) D-SUB/RS-232 машки (9-пински) за поврзување на сериски уреди со мини адаптер за USB порта (USB ] 9-пински. RS232)

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра