УПС Батерија – UPS Battery 12V 9AH Ultracell

UPS Battery

1,220 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 002799 Категории ,

Опис

Модел на батерија UL 9 – 12
Напон 12V DC
Капацитет (25?C) 20hr, 1.80V/cell, 25°C 10hr, 1.80V/cell, 25°C 5hr, 1.75V/cell, 25°C 1hr, 1.60V/cell, 25°C
9.00 AH/0.425A 8.37 AH/0.791A 7.22 AH/1.45A 5.34 AH/5.34A
Димензии Должина Ширина Висина Целосна висина
151mm 65mm 93.5mm 99mm
Приближна тежина 2.45Kg
Внатрешна отпорност 18m? кога е целосно полна батеријата при температура 25?C
Празнење при мирување 3% од капацитетот се намалува на месец при температура од 25?C
Капацитет под влијание на температура 40?C 25?C 0?C -15?C
102% 100% 85% 65%
Напон на полнење (25?C) Режим на полнење Режим на мирување
14.4 – 15.0V (-30mV/C) макс. Струја: 2.55A 13.5 – 13.8V (-20mV/C)
Хемиски состав Pb (олово).

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра