mk Macedonian

Antena P-2845 Iskra

Логаритамска Антена

690 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 004001 Категорија

Опис

Канали (freq.): UHF Ch. 21-69 (470-862 MHz)
Број на елементи: 28
Пасивно појачување: 9,5 dB(i)
Активно појачување: 24,5 dB(i)
Однос напред назад: 24 dB
Ширина на агол: Хоризонтално 43-45°; Вертикално 55-46°
Должина на антената: 106 cm
Отпорност: 75 Ohm
Наклон: 0°
Монтирање на столб со ширина: 20-50 mm

Select your currency
MKD Македонски денар
EUR Евра