Калај – Professional solder lead-free, Ф 0.56mm 100g 40850

content: 0.3 % silver, 0.7 % copper, 96.5 % tin, content of flux core: 2,5 %, melting point 217° C

1,130 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 003353 Категорија

Опис

Дизајниран за DIY електрични работи, поправка на жици, кабли, телевизори, радија, играчки, слушалки, електрични гитари, XLR микрофони, лаптопи, кола, матични плочи и друга електронска опрема.

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра