Интегрално Коло – MAX485CSA

RS485/RS422,5V,1Tx,1Rx,half-duplex,2500kbps

110 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 008295 Категорија

Опис

Интегрално коло или интегрирано коло (чип или микрочип) — електронски уред наменет за определена намена кој се состои од повеќе транзистори споени во струјно коло. За разлика од транзисторите, интегралното коло во себе содржи цели електронски шеми со различни делови како што се транзистори, отпорници, кондензатори и др.

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра