FDS8958B

Интегрални Кола

45 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 005834 Категорија

Опис

Dual N & P-Channel PowerTrench MOSFET

Q1: N-Channel
7.0A, 30V RDS(on) = 0.028W@ VGS = 10V
RDS(on) = 0.040W@ VGS = 4.5V
·Q2: P-Channel
-5A, -30V RDS(on) = 0.052W@ VGS = -10V
RDS(on) = 0.080W@ VGS = -4.5V

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра