Мерен Инструмент – Digital Multimeter DT830

Инструменти

220 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 005034 Категорија

Опис

Дисплеј: LCD, 7 сегментен
Димензија на дисплеј:49 * 16mm
ДЦ напон: 200m-2000m-20-200-1000V ±0.5%
АЦ напон: 200-750V ±1.0%
ДЦ струја: 20u-2000u-20m-200m-10A ±1.8%
Отпорност: 200-2000-20K-200K-2000K? ±1.0%
Заштита за преоптеретеност: ДА
Индикатор за слаба батерија: ДА
Напојување: 9V батерија
Транзистор hFE тест: ДА
Бузер: ДА

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра