Мерен Инструмент – PCW01A Digital Multimeter 2000 Counts manual range NCV function flashlight

Digital Multimeter

750 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 005036 Категорија

Опис

Приказ на дисплеј:4000
Автоматско менување на подрачјата
TrueRMS мерења на AC напон и струја, мерење на отпор
Бесконтактен детектор на напон (NCV), тест на континуитет, подрачје за тест на батерии (1,5V / 9V) и тест на диода
HOLD функција
Двојни керамички осигурувачи
LCD-дисплеј со позадинско осветлување
ЛЕД работно светло и држач
Функција за автоматско исклучување (AutoPowerOff)
CAT III 600V

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра