Мерен Инструмент – Digital Multimeter DT9205A

Дигитален Мултиметар

550 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 005621 Категорија

Опис

  • Мерење на напон: AC 500V и DC 500V max.
  • Мерење на струја: DC 10A max.
  • Мерење на отпор: 2Mohm
  • DC напон: 200m/2/20/200/1000V
  • AC напон: 200m/2/20/200/750V
  • DC струја: 2/20/200n/2/20/200u/2/20m/200m/20A
  • AC струја: 20/200m/2A
  • Отпор: 2/20/2000m/2/20/200k/2M
  • Заштита од преоптеретување: 200mA 250V fuse (20A-range is not fuse-protected)
  • Автоматско исклучување
Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра