AN7591-MAT

Интегрални Кола

230 ден

Достапност:

❌ Нема на залиха

Шифра: 009339 Категорија

Опис

1-RF=RIPLE FILTER 18v

2-NF 2 1.5v

3-GND 1 0v

4-NF 1 1.5v

5-AUDIO IN 0v

6-STAND BY 4.5v

7-OUT 2 9.5v

8-BOOST 2 16v

9 GND 2 0v

10-OUT 1 9,5v

11-BOOST 1 16v

12-+B 19VOLTS 19v

Select your currency
MKD Македонски денар
EUR Евра