УПС Батерија – UPS Battery 6V 7Ah Ultracell

UPS Battery

570 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 010551 Категории ,

Опис

Модел на батерија UL 7 – 6
Напон 6V DC
Капацитет (25?C) 20hr,1.80V/cell, 25°C 10hr,1.80V/cell, 25°C 5hr,1.75V/cell, 25°C 1hr,1.60V/cell, 25°C
7.00 AH/0.350A 6.51 AH/0.651A 5.95 AH/1.19A 4.40 AH/4.40A
Димензии Должина Ширина Висина Целосна висина
151mm 34mm 94mm 100mm
Приближна тежина 1.00Kg
Внатрешна отпорност 15m? кога е целосно полна батеријата при температура 25?C
Празнење при мирување 3% од капацитетот се намалува на месец при температура од 25?C
Капацитет под влијание на температура 40?C 25?C 0?C -15?C
102% 100% 85% 65%
Напон на полнење (25?C) Режим на полнење Режим на мирување
7.2 – 7.5V (-12mV/C) макс. Струја: 0.39A 6.75 – 6.9V (-9mV/C)
Хемиски состав Pb (олово).

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра