Грецов Спој – GBU808X

Грецов Спој

70 ден

Достапност:

На залиха

Залиха во:
Главен магацин
✅ Продавница Ѓ. Петров
Шифра: 003883 Категорија

Опис

Грецов Спој -Исправувач — статички претворувач на електричната енергија од наизменична струја во електрична енергија на еднонасочна струја. Исправувачот служи како извор на еднонасочна струја чија задача е да создава еднонасочни константни напони, чија вредност останува во зададените граници при промена на струјата на потрошувачот. Input voltage 700 VAC Nominal current 8 A URRM 1000 V

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра