Програматор – Flash Programmer TVP2589U+

Програматор

ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 008595 Категорија

Опис

Програмерот TVP2588U+ користи USB интерфејс. Може да чита/запишува 25 фамилијарен флеш мемориски чип, 24 фамилијарен eeprom, 25 фамилијарен eeprom и 93 фамилијарен eeprom. Карактеристики: 1. Користете USB интерфејс, брзината на комуникација е 12Mbps, побрза од UART интерфејсот

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра