Интегрално Коло BTS432E2

Интегрални Кола

150 ден

Достапност:

Нема на залиха

Шифра: 008356 Категорија

Опис

Интегрално коло или интегрирано коло (чип или микрочип) — електронски уред наменет за определена намена кој се состои од повеќе транзистори споени во струјно коло. За разлика од транзисторите, интегралното коло во себе содржи цели електронски шеми со различни делови како што се транзистори, отпорници, кондензатори и др. High Efficiency ZVS CCFL Controller

Избери Валута
MKD Македонски денар
EUR Евра