ЕЛ.ГР.БОЈЛЕР ЦУ 2000В У БЕЗ ФЛАН.

Грејач за бојлер

245 ден

Достапност:

Само 1 останати на залиха

Шифра: 008552 Категорија:

Опис

Ширина – 55 mm
Должина – 200 mm
Напон – 230 v
Моќност – 2000 w

0